Veilig en comfortabel

Uw CV installatie 24 uur per dag gemonitord door uw eigen installateur

Door dit slimme device geen plotselinge koude douche meer en tijdig een bericht van uw installateur in geval van een onderhoudsbehoefte van het toestel.

Ervaar het comfort van beheer op afstand

Verminder storingen

Doordat uw cv-ketel 24/7 wordt gemonitord ontvangt uw installateur pro-actieve meldingen in geval een dalende waardes. Hierdoor voorkomt u storingen en ervaart u niet de nadelen van een koude douche.

Service op afstand

Doordat uw cv-ketel parameters op afstand zijn uit te lezen kan uw installateur uw telefonisch ondersteunen om het euvel te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan het bijvullen van het water, of de cv-ketel even te resetten.

Energiebesparing

Doordat uw ketelwaardes worden opgeslagen kunnen er duidelijke trends worden geconcludeerd uit uw stookgedrag. Hierdoor kan uw installateur uw CV installatie efficiënter afstellen voor een hogere energiebesparing.

Wij kunnen nu direct de juiste onderdelen meenemen

U herinnert zich vast wel dat uw installateur tijdens een onderhoudsbeurt op een te vervangen onderdeel stuitte welke hij niet in de bus op voorraad had. De monteur moest hoogstwaarschijnlijk langs de groothandel of even langs de zaak om het onderdeel op te halen.

Met de Servicemonitor informatie wordt kostbare tijd gespaard, op basis van de parameter informatie kan de monteur de juiste onderdelen op voorhand al meenemen. Wel zo efficient.

Geïnteresseerd?

Neem contact op uw installateur. De Servicemonitor is geschikt voor ieder merk cv-ketel en kan tevens op bestaande installaties worden aangesloten.